Rösti med löjrom

I lördags plockade vi ut löjrom från frysen och till lunch gjorde jag rösti med löjrom och serverade kall Champagne till. Lyx i alla dess former. Familjen samlad, löjrom & bubbel.

Barnen fick våfflor med grädde och bär men Tom passade på att toppa sin våffla med löjrom (han gillar det nästan mer än mig…hihi)

Ny vecka och ingen missade väl Statsministern tal till nationen igår? Väldigt allvarsamt och viktigt tal.

Jag hade samarbeten mm den här veckan men allt är avbokat eller framflyttat. Precis allt. Tandläkarbesök mm likaså. Barnen är i skolan utom Amanda som går på gymnasiet och har skola via nätet.

Vad mer? Jo fina lilla Sigge ska till veterinären imorgon, han dricker så ovanligt mycket, har lös avföring och han som är 7 år och som aldrig kissar inne har nu tömt blåsan både en och två gånger. Är orolig för vad som kan vara fel men vill inte visa Tom hur oroliga vi är då det är hans lilla älskling. Tom och Sigge är BFFs.

Kan det vara diabetes? Tyckte att symtomen var väldigt lika så tydligen måste jag försöka ta ett urinprov med mig så att de kan kolla. Usch så läskigt.

 1. Oh, hoppas att det inte när något allvarligt med vovven, utan något som går att fixa enkelt. Håller tummarna.

  Jag tror att talet till nationen var viktigt för oss alla. Allvarsamt, men det är ju en allvarlig och helt unik situation världen befinner sig i. Tror att vi bara måste följa de regler som sätts, och lita på att de som ska fatta beslut gör det på rätt sätt med den aktuella information som finns. Svårt, men nödvändigt.

  KramKram
  Karin

 2. Annika skriver:

  Hur gör du din rösti?

  Vi jobbar på kontoret och min tandläkare har inte bokat av min tid än så länge så det rullar på här. Väldigt folktomt på stan och vi åker inte kommunalt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..