ANNONS

Dagens salladstips

/

Igår lagade jag en SÅ smarrig sallad till lunch som jag måste dela med mig av. Busenkelt och gott. Hade en stor sötpotatis i kylen, skalade och tärnade den, in i ugnen med olivolja, salt och kryddor. Jobbade lite under tiden den var i ugnen. Sedan sallad, varm sötpotatis, fetaost, kyckling och en balsamico vinegrette över. Vinegretten: olivolja, balsamvinäger, salt, vitpeppar, Italiensk salladskrydda och lite senap. Vispa ihop väl och smaka av innan ni öser på över salladen. Jag gillar dressingar som är lite mer syrliga dvs smakar lite mer vinäger än olja. Men som sagt det är ju en smaksak!

Mättande och gott!

4
48

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00