ANNONS

Mina bästa stylingtips och live

/

149A9376
149A9364

Förra veckan körde jag och grymmaste Frida, en Live-shopping sändning  (ljudet laggar i början, håll ut!) hemma hos henne, fullmatad med styling & klädvårdstips, skratt och hjärtlig stämning. Lite nervöst och pirrigt var det såklart då detta var ett nytt format för oss båda och det utmanande är att man tittar bara in i en liten mobilkamera och så sänds det ut live till tusentals tittare…..haha! Men med Frida vid min sida och Soft Goats superteam så kändes det toppen, avslappnat och kul!

Vi hade 10 looks var, så vi fick byta om i farten medan den andra visade sin styling. Men det gick, lite svettigt mellan åt men ändå. 45 minuter rusade förbi och  vips hade vi visat 20 looks, gett mängder av stylingtips, berättat om passform och vilka storlekar vi bar, svarat på roliga frågor från er som skrev i live chatten (SÅ kul) och skrattat. Missade ni den så se den  gärna HÄR igen!

149A9318

149A9331

Foto: ALMA VESTLUND

149A9299

(Inlägget innehåller köplänkar)

Jag älskar ju set som ni vet, så jag matchade deras morgonrock (kan som synes lika gärna användas som kofta) med favoritbyxorna. Älskar byxorna. Adderade ett par klackar och en vit krispig skjorta, voilà en komplett look! Morgonrocken eller koftan passar såldes lika bra hemma i soffan över en pyjamas som på AWn med väninnorna. Finns i grått, och beige också.

Några andra favoriter jag lyfte fram var: Chunky t-shirt, lika snygg  till ett par jeans som till läderbrallan eller till kjolen. Enkel att klä upp och ner. Ett must-have plagg 🙂 Magisk i off-white. En annan godbit är wide v-neck som jag  först var lite skeptiskt till men  när jag provade den, kände sedan wow! Färgen jag valde var peach smoothie   (min näst sista look) och matchade med vita byxor och persikofärgade pumps. Slutligen V-neck hoodie, tjoho så snygg!

Hoppas att det kommer komma fler möjligheter att köra live för det var riktigt riktigt kul!

Kram Sus

Inlägget innehåller köplänkar.

Bilder: Alma Vestlund

10
46

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00