ANNONS

Risotto med kycklingspett

/

Img 3467.jpg

Förra veckan lagade jag en krämig risotto med kycklingspett, vitsparris, tomater i ugn – toppat med en god sky. Köper färdiga spett som jag lägger i marinad och låter dem dra i fler timmar. Sedan lägger jag tomater i ugn med olivolja, vitlöksklyfta, salt och lite socker. Skyn slänger jag ihop och den har vatten, kalvfond, citron, marsala, salt, vitpeppar, tomatpuré, smör, låt det bubbla och koka upp/koka av. Smaka av.

Img 3457.jpg

Img 3465.jpg

Servera valfritt rödpang  till och njut!

Idag ska jag iväg och  göra pricktest, kolla upp alla mina leverfläckar. Känns bra att göra det även om man alltid är lite nervös….Men jag har en heldel fräknar och  leverfläckar över kroppen och känner att det vore bra att titta över alla. Har ni gjort ett sådant test?

Trevlig helg!

5
37

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00