ANNONS

Fröknäcke FAIL

/

Alltså, sånt FAIL! Lagade fröknäcke igår och tog av misstag smörpapper istället för bakplåtspapper, vilket alltså INTE funkar. Allt fastnar på smörpapper och det vi hade hemma gör sig inte i ugn. Så det blev inget Knäcke utan mer kross. Perfekt att ha som snacks, salladstopping eller som granola (addera russin).

Här är receptet för det är SUPER enkelt och gott och glöm för allt världen inte att ha bakplåtspapper under 🙂

Blanda:

1 dl solrosfrön , 1/2 dl pumpakärnor, 1/2 dl sesamfrön, 1/2 dl linfrön, 2 msk chiafrön, 2 dl kokande vatten, 1 1/2 msk rapsolja. Blanda allt och låt svälla 10-20 min. Lägg bakplåtspapper på en plåt och bre ut. Strö över flingsalt. Grädda i mitten av ugnen i 40 min tills det är gyllenbrunt och torrt. Låt svalna & bryt i bitar.

F

8
29

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00