ANNONS

Vänner är livet!

/

I fredags bjöd vi in några av våra bästa och härligaste vänner för en 24 timmars sleepover på landet. Vuxna och barn. Jag dukade med pioner som vi har i trädgården och de sjunger lite så sin sista refräng, snart är pionsäsongen över. Tyvärr.

Här är de: livets kvartett. Lotta & Björn och PH och Stina. Så tacksam över att ha dem i vårt liv. Roliga, generösa, drivna, ambitiösa, kreativa, riviga, diskussions benägna, partyglada, begåvade och varma.

Dukade fram min löjromsdipp, skagen, skinkor, lite ostar och bär. Helt förtrollande att få sitta och njuta av gassande sol och roliga samtal i värmen. Stora som små.

Tom och några av de andra barnen fiskade och drog upp riktiga baddare till abborrar. Vi brukar ju fritera dem och sedan gör Tom en smarrig örtsås som han serverar till och så även den här gången.

Img 5977.jpg

Img 5896.jpg

Lotta i sin nya svinfina kaftan från Daynight Casual !

Maken fick uppdraget att grilla (eller mer steka korvarna) sedan bjöds det på korv, kyckling, oxfile i ugn, potatissallad, feta och melonsallad, nypotatis, bea, tzatziki och som avslutning kladdkaka med jordgubbar och vaniljglass.

En avslutande shot till kaffet för att runda av dagen!

2
40

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00