ANNONS

Varning! Missa inte!

/

Häromdagen råkade jag få upp en filmsnutt på Facebook (tror jag) där någon lagade en Big Mac och blev genast sugen att testa. Sagt och gjort, idag lagade jag klassiska  Big Mac ala Mc Donalds till hela gänget. Inte för att vara skrytsam, men det var bland de godaste vi gjort….haha! Tyckte i alla fall jag, Tom och Toms kompis 🙂
bigmac_susanne-histrup

Häromdagen råkade jag få upp en filmsnutt på Facebook (tror jag) där någon lagade en Big Mac och blev genast sugen att testa. Sagt och gjort, idag lagade jag klassiska  Big Mac ala Mc Donalds till hela gänget. Inte för att vara skrytsam, men det var bland de godaste vi gjort….haha! Tyckte i alla fall jag, Tom och Toms kompis 🙂

Började med att göra dressingen och då jag inte har några mått, så är det viktigt att smaka sig fram. Men blanda majo, paprikapulver, lökpulver, vitlökspulver, vitpeppar, senap och vitvinsvinäger samt finhackad inlagdpurka.

bigmac_susanne-histrup

Rör om och smaka av. Blev betydligt godare än Kavli’s american dressing som vi brukar köpa. Kommer ALDRIG mer köpa färdig dressing, den saken är klar.

bigmac_susanne-histrup

Sedan, gör burgarna små och platta, inte större än handflatan. Salt och peppar. Stek och ha ost på en av bitarna då man har två mindre köttbitar i hamburgaren.

Grillade brödet i ugnen, sedan på med dressing, finhackad lök, och fin strimlad sallad. På med köttbiten som har ost och lägg den med osten neråt. Nästa bröddel. Sedan på med dressing lök och sallad och slutligen sista köttet. Vi skippade den inlagda gurkan på alla.

bigmac_susanne-histrup

bigmac_susanne-histrup

bigmac_susanne-histrup

Men FÖRLÅT. Perfektion…..haha 🙂 Bilderna gör inte rättvisa för de är betydligt godare än de ser ut.

Ni måste testa! Tack och hej!

2
73

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00