ANNONS
Integritet på Tailsweep

Ellery Beach House

/

Det här är inget samarbete eller en natt med rabatter, utan en överraskning från Johan till mig men vill ändå skriva om det då det ligger på Lidingö. Ellery Beach House. Som att vara ett dygn i Palm Springs.

Det ligger längts ute på Lidingö, efter Elfvik och var tidigare ett hamam och hette Blue Spa. Perfekt att de även anlagt två padelbanor för alla padelentusiaster!

”Från skaparna av Steam Hotel och Hotel Pigalle kommer nu Ellery Beach House – Stockholms nyaste hideaway och enda Beach Resort.
Citylivet känns långt borta i det lantliga landskapet längst ut på Elfviks udde på Lidingö.
Ett ombonat hus med egen brygga, där det livliga och rofyllda kontrasterar. En plats där natur, hav och strand möter padel, pooler, cabanas, människor, musik, design och konst.”

”Vi inspireras av 60 och 70-talet och brinner för design, musik och konst. Vår förkärlek för ombonade, varma miljöer gör Ellery till en tillflyktsort, en retreat, en upplevelse, ett hotell, en destination där du får vara den bästa varianten av dig själv.”

Magnifik inredning med otroligt sinne för detaljer, färgsättningar och mönster. Fyra pooler och lika många barer.

Vi testade alla poolerna och passade på att göra det direkt när de öppnat då jag inte är ett stort fan av att plaska runt eller basta med främlingar…haha 🙂

Det fanns en del kvar för hantverkarna att fixa med så om några veckor är det nog i toppskick skulle jag tro och till nästa sommar är det med all säkerhet ett av Stockholms mest besökta anläggningar. Är min  gissning för det var verkligen suveränt på alla sätt och  vis,och helt unikt i sitt slag i Sverige.

2
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00