ANNONS

Hejhej!

/

Hejhej! Så börjar nästan alla mina stories på instagram. Hejhej. Vet inte varför det blev så faktiskt, det var nog mest för att jag bara ville titta in och säga hej. Hinner inte inte med att göra vackra genomtänkta stories utan det blir oftast lite i stundens hetta så att säga. Men har också märkt att de vanliga oretuschade och ofixade storiesarna är de som uppskattas mest. Vet inte om det stämmer eller ej. Men det är min analys. Instagram ändrar hela tiden sina algoritmer vilket är sjukt tråkigt för på senare tid har mina bilder betydligt lägre räckvidd, engagemang än de brukar och då blir man faktiskt lite osugen att fortsätta….Vet att det är många med mig som upplever samma, både stora som små konton och att det verkar som bilderna inte syns i någons flöde. Trist.

Någon skrev på min instagram att hon hade tröttnat på mitt padel snack (vilket jag kan förstå om man inte delar samma passion för en aktivitet) men jag lägger inte upp padel bilder i flödet och det är där instagram strular. Stories, med eller utan padel flyter på bra….haha!

Jaja, det är var det är och det är inte hela världen såklart men ändå…😂

Ikväll blir det middag för våra kära vänner som sagt och jag gör det enkelt för mig med löjromspizza (ska kopiera Brillos) sedan blir det torskrygg med vitvinssås, pressad potatis och sockerärter, toppad med forellrom. Avslutningsvis blir det äppelknyten med vaniljvisp.

Ha en fin helg kära ni och hej hej!

4
73

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00