ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Så vuxet. Vår första julservis

/

Så vuxet. Att ha en julservis. Men efter 16 år i hus kändes det som att NU är vi redo…haha! Annars brukar vi använda min mammas handmålade assietter med tomtar på men i år, blir det en full servis från danska Kähler.

Jag har köpt flera olika nötknäpps-figurer  (bilden ovan) och kommer duka med dem då de känns lite coola och ger julbordet en modern twist tycker jag. Mixa med tomtar, renar och annat såklart. De är köpta på Amazon.co.uk. Köpte även fina smällkarameller att duka med vilket jag brukar göra.

Tallrikar med världens sötaste snögubbe på, en mindre djup tallrik med mistel på och fina muggar. 

Skålen, är grädden på moset och passar verkligen in i mitt tema eller hur?!

8

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00