ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Sooool

/

Gårdagen bjöd på strålande sol, blå himmel och minusgrader, ser ut att bli samma idag. Härligt. Så mycket enklare när det är ljust och krispigt tycker jag. Tre barn hemma på onlineskola, så det är ett jäkla spring i köket. När en ätit upp kommer nästa ner och ska ha lunch eller mellis….evigt tjatande att de ska plocka undan efter sig. Haha!

Fick många fina kommentarer på mitt diadem som jag bar igår så tänkte ge er lite tips. Mitt är ett gammalt från Zara men här finns ett från PicaPicas som påminner om det.

Paljetter är inne i vår och här finns ett i svart, dessutom på rea. För alla leopard-lovers, detta är så fint tycker jag. Älskar dessa från Glitter, det här i vitt med pärlor, HUR snyggt i vår och sommar till en vitskjorta och jeans eller en sommarklänning?! Eller det här med stora och små pärlor?

Ett rosa med stenar, ljuvligt! Eller varför inte anamma trenden med något knallrosa?! Detta från bästa By Malina har jag. SÅ fint.

KRAM och fin onsdag!

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@susannehistrup
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00