ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

CBD i hudvård, har ni testat?!

/
Mantle_TheDreamMask_free_3_1120x1088
Hej på er! Har ni testat produkter med CBD? CBD är en förkortning av cannabidiol, ett ämne som utvinns ur hampaplantan, även kallad cannabis sativa. Cannabis tänker ni kanske, låter inte bra. Eller lagligt. Men det är ett annat ämne som finns i cannabisplantan är kusinen THC, vilket är det som ger psykoaktiva effekter. THC och CBD är inte samma sak, och produkter med CBD får inte innehålla THC.
Jag hade aldrig testat det eller nästan hört talas om det förrän nu. Fick en gåva med dessa två produkter som jag nu ska testa. Lite spännande. Ni hittar The glow serum , The dream mask på Lyko bland annat.
”Kärnan i MANTLE’s hudvård är vår egen högkvalitativa CBD som kallextraheras i Schweiz från blad som handplockas och odlas i naturligt solljus – allt enligt BioSuisses högsta ekologiska standard. All vår hudvård är naturlig, vegansk och producerad i Sverige.” 
Skarmavbild2020-12-07kl.15.01.02_1120x1088
En annan produkt jag kör nu och redan efter lite användning ser resultat är den här bare Minerals Ageless Pyhyto-Retinol Neck cream
Känns som halsen stramats upp lite grann tycker jag nog. SÅ bra med en produkt som är ämnad just för halsen och dekolletage, ett parti jag ofta glömmer bort.
ageless-phyto-retinol-neck-cream
ageless-10-phyto-retinol-night-concentrate
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@susannehistrup
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00