ANNONS

Sjung om studentens…

/

HUR galet om ca 45 dagar tar vår älskade dotter studenten. STUDENTEN. Hur är det möjligt att vår lilla stjärna nu är klar med skolan?!  Så ledsamt att de får ta studenten mitt i en pandemi och hela våren som egentligen var tillägnad olika fester, händelser mm är på paus. Vi ska ändå göra vårt yttersta för att ge henne ett minne för livet.

Här är jag, 1993. Älskade färg och shorts redan då, det håller i sig. Ogillade att stå framför kameran som ni ser, redan då. Som nu.

Jag och Johan var ett par redan då, så där står han, världens bästa. Så unga och söta vi var 🙂

Hittade min studentmössa och den är något trång men ändå….

Af39a10e cf90 4b6c aa72 708418160fd9.jpg

6

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@susannehistrup
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00