ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Klassiskt!

/

Igår kände jag för röda läppar, vit krispig skjorta, pärlor och vintage trenchcoat.

Skjorta – H&M, Jeans – Ann Taylor (liknande här), Skor, halsband, väska – Chanel, Trenchcoat – Vintage Burberry. Brillor – Fendi.

Efter mitt samarbete med Kenwood är det nu klart att vi forsätter sammarbeta året ut. SÅ kul! Ska komma på recept, laga dem i den grymma maskinen, spela in och förhoppningsvis inspirerar er med roliga recept.  Att laga mat är ju bland det roligaste jag vet, så detta samarbetet är jättekul. Relativt fria tyglar och man får sätta sin egna prägel på rätterna, vilket jag älskar.

Väntar på att få delar till maskinen för att testköra dem och dessutom provlaga allt innan man spelar in och sätter receptet. Nu verkar delarna vara lite på villovägar så dagen idag var egentligen avsatt till detta men nu får jag se när de kommer. Har ju deadlines mm som påverkas men det ska säkert gå bra ändå.

Anyway, ha en finfin dag!

2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00