ANNONS
Integritet på Tailsweep

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Aquadental

Tandblekning hos Aqua Dental

/

Hej på er, här kommer någonting som jag önskar dela med mig av till er, nämligen smärtfri tandblekning och tandvård. Jag har sedan många år tandläkarskräck och brukar sällan besöka dem, just för att jag är så rädd. MEN så hade jag hört så mycket gott om tandläkarna på Aqua Dental Östermalm så jag vågade mig dit. För jag var tvungen att göra en årlig koll samt ta bort tandsten. Bemötande var varmt och trevligt och för första gången kände jag mig faktiskt trygg, att jag var i trygga händer. En smidig och smärtfri undersökning senare och all tandsten som bort trollad så bestämde vi oss för att jag skulle testa tandblekning. Med modernaste utrustningen så fotograferades min käke och tänder i 3D  och därefter skulle det gjutas en skena efter mina tänder.

Efter ett par dagar var skenan redo att hämtas och passformen var perfekt. Fick med mig skena och blekningsmedel hem och kunde på kvällen påbörja min process mot vitare tänder. Man fyller senan med sprutan och sedan ska man ha inne skenorna minst fyra timmar utan att dricka, äta eller prata – perfekt när man ska sova!

Efter fyra dagar såg jag ett resultat som jag var nöjd med – otroligt smidigt, enkelt och som sagt helt smärtfritt!

Aqua Dental finns på flera ställen i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Helsingborg, Västerås och Malmö så tveka inte att höra av er till er närmaste klinik – ni kommer inte att ångra er!

KRAM Sus

0

Följ mig på Instagram!

@susannehistrup
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00