ANNONS

Godmorgon

/

Godmorgon alla! Inte länge sedan man var här i Illetas och njöt 🙂 Time flies.

Nu är det bara några veckor kvar till sommarlovet, inte klokt. Mathilda går ut nian och slutar grundskolan. VA?! Hur gick det till? Tom, ska efter sommaren börja i 6an och Max i tredje ring. Men det mest omvälvande är väl att Amanda flyttar hemifrån i sommar. Får gråten i halsen för det känns  SÅ konstigt att jag inte kommer ha alla  hemma. Självklart otroligt roligt och spännande för henne, även för oss ,att se vår dotter ta klivet ut i vuxenvärlden men känns även sorgligt och lite ledsamt. Kan inte hjälpa att känna så. Tiden bara rusar fram och jag hänger liksom inte med.

Sedan när blev Tom så stor, Max myndig och har snart körkort och får rösta, Mathilda en gymnasieelev och Amanda utflugen?

I helgen åker vi ner till Lund och ska träffa vänner och familj för Lunda Karnevalen, ska bli skoj!

0

Följ mig på Instagram!

@susannehistrup
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00