ANNONS
Integritet på Tailsweep

Dansa i Neon

/

Förra veckans outfit. Neon. Har ju en svaghet för det  som ni vet & matchade tydligen med kollegan Stephanie.

Vi var inbjudan på härlig sommarlunch på båten MS Molly för att fira Thomas SABOs nya kollektion: Ocean Vibes .

HUR fint att göra placeringskorten som en liten flaskpost? Den idén snor jag rakt av. 

I dag var jag hos Creative Headz och fixade håret, ni ser på stories vad jag gjorde (@susannehistrup) SÅ skönt att bli fin  inför sommaren. Tom började på padelläger, hade önskat att det var jag som fick gå på det…haha! Spelade ju turnering i lördags och vi förlorade finalen i B slutspelet, nöjda och glada ändå. Visst vinst hade varit skoj men men…..:)

Amanda förbereder sin  flytt ner till Lund och rensar ut sitt rum och packar ihop.  Mycket känslor både hos mor och dotter. Herregud. Max ska flytta ner och ta över hennes rum då de har egen ingång, badrum och får mer privatliv när de är äldre. Han är därför super pepp. Amanda kommer ha ett eget rum i huset, för jag vill ju att de allt som oftast ska komma hem 🙂

KRAM

1

Följ mig på Instagram!

@susannehistrup
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00