ANNONS
Integritet på Tailsweep

BBQ

/

Häromdagen lagade vi olika sorters kött och majskolvar på grillen. Kokade potatis som jag sedan stekte i pannan med smör och örter. Blev gott och jag har önskat mig att Tom lagar maten när jag fyller år för han är grym på att laga mat och en mästare på just kött.

Idag har jag olika möten samt tandläkarbesök för Tilda som ska få tandställning. Ikväll väntas en trevlig sommaravslutning på okänt ställe – kul!

Imorgon ska jag och Mathilda åka ut till landet och senare kommer Tom och Johan som tar båten. De stora är hemma och firar midsommar på Lidingö medan vi andra ska ut i skärgården med et härligt gäng för midsommarfirande och sleepover. På tisdag är det min födelsedag som vi firar på landet med barnen, förra året överraskades jag av Johan som bjudit in underbara vänner för en LUS. Aldrig blivit så chockad och glad 🙂 Dagen efter ska Amanda och Mathilda se Harry Styles på Tele 2 Arena.

Min blogg och IG tar inte semester så titta gärna in när ni hänger i hängmattan eller på stranden eller på er lunch när ni jobbar!

1
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00