Glitterkostym

Köpte det här blåa glittriga setet i Köpenhamn och bar det på tjejmiddagen i fredags. Matchade med svarta mules från Gucci.

Det är VÄLDIGT glittrigt vilket inte kommer fram på bilderna tyvärr. Kul att matcha blusen med svarta brallor och brallorna med en vit skjorta tex.

2
50

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Breville Nordic

Smarrig tävling!

Hej på er! Hoppas att helgen varit härlig och att ni nu är redo för en ny vecka!

Tänkte pigga upp den här dagen med en rolig tävling, där ni kan vinna, som första pris en grym Paninigrill från Breville Nordic och som andra pris den här smörgåsgrillen.

Låter det bra?!

Jag, Amanda och Johan lagade tre olika smörgåsar; jag en Tuna Melt, Amanda en med salami, mozzarella, ruccola, pesto och tomat och Johan en med extra allt i. Kombinationerna är ju oändliga och i den här grillen man man även göra quesadillas, värma pizzabitar och laga piadinas.  Sjukt bra och väldigt användbar.

SÅ för att vara med och tävla, skriv en kommentar här eller på min reel på Instagram, vilket som är din favoritmacka om du skulle göra en! Drar en vinnare inom kort!

STORT Lycka till!

20
48

Främmat

I onsdags mötte jag upp Frida och Willam på en efterlängtad middag. Vi har bokat, bokat av så NU äntligen blev det av att ses.

Möttes upp på Laventura för en drink.

Sedan gick vi tillFrämmat som jag  hört SÅ mycket gott om men aldrig besökt. En liten stimmig opretentiös krog med suverän service och spännande mindre rätter som man delar.

Vi babblade, skrattade, skvallrade, grät och jag ville aldrig att kvällen skulle ta slut. Djupa samtal mixas med hysteriska skrattanfall, om livet, ytligt, djupt, resor, drömmar och allt därimellan. SÅ tacksam över att ha Frida och William i mitt liv. Ni är bäst.

10
57