BETALT ANNONSSAMARBETE MED FoodSaver

Inte bara en food saver utan även en life saver !

HUR har vi kunnat leva utan de här produkterna?  FoodSaver,  är mer än en food saver, utan de borde heta LIFE Saver….haha!

Numera slänger vi mer mat än någonsin och varför är det så? Datum har gått ut, vi har glömt bort maten i kylskåpen, maten har förlorat sin fräschör, maten i stora förpackningar går inte åt osv. Generellt är vi dåliga på att ta hand om maten MEN nu med FoodSaver kan man vakuumförpacka maten så att den får längre hållbarhet, maten hålls fräschare, tar mindre plats i kyl, frys och skafferi. Den förlänger  hållbarheten på all slags mat och HUR bra är inte det? Med denna finurliga teknik så minskar vi alla vårt avfall.

För oss har det nästan blivit en life changer! 

Jag älskar den här mini foodsavern som inte tar någon plats och som används flitigt hos oss. Alla vill ta hand om maten, resterna eller portionspaketera snacks, grönsaker mm.

Och ni vet ju, den som spar hon har 🙂

Finns massor med smarta tillbehör till din vakuumförpackare beroende på vad du vill packa. Det finns påsar, rullar och lunchlådor i olika storlekar.

Bäst av allt? Zip-påsarna kan diskas och återanvändas. Smart va?!

Häng med på stories så ser nu HUR enkelt och smidigt det är!

Ps. På måndag drar de igång med black week och då är det upp till 50% rabatt på utvalda produkter!

0
35

Glitterkostym

Köpte det här blåa glittriga setet i Köpenhamn och bar det på tjejmiddagen i fredags. Matchade med svarta mules från Gucci.

Det är VÄLDIGT glittrigt vilket inte kommer fram på bilderna tyvärr. Kul att matcha blusen med svarta brallor och brallorna med en vit skjorta tex.

2
50

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Breville Nordic

Smarrig tävling!

Hej på er! Hoppas att helgen varit härlig och att ni nu är redo för en ny vecka!

Tänkte pigga upp den här dagen med en rolig tävling, där ni kan vinna, som första pris en grym Paninigrill från Breville Nordic och som andra pris den här smörgåsgrillen.

Låter det bra?!

Jag, Amanda och Johan lagade tre olika smörgåsar; jag en Tuna Melt, Amanda en med salami, mozzarella, ruccola, pesto och tomat och Johan en med extra allt i. Kombinationerna är ju oändliga och i den här grillen man man även göra quesadillas, värma pizzabitar och laga piadinas.  Sjukt bra och väldigt användbar.

SÅ för att vara med och tävla, skriv en kommentar här eller på min reel på Instagram, vilket som är din favoritmacka om du skulle göra en! Drar en vinnare inom kort!

STORT Lycka till!

20
48