Fira vänskapen!

I lördags åkte jag och min äldsta och bästa kompis Malin till Görvälns Slott  för att bo över och fira 32 årig vänskap!

Checkade in och jag fick dagen till ära det rosa rummet, så passande!

Vi skålande i Champagne och sedan begav vi oss till slottet för middag. Vi åt kroketter med löjrom sedan röding med hummer hollandaisesås och avslutade med efterrätter.

Vi avslutade middagen med en drink i en av salongerna. Så fint att få lite kvalitetstid med en av de viktigaste personerna i mitt liv, min äldsta vän Malin, även Mathildas gudmor.

Efter en godnattssömn var det frukost och det var SÅ gott och vackert upplagt. Man älskar ju hotellfrukostar eller hur?

Härliga lakan från MilleNotti.

Underbara detaljer i varje rum och enorma buketter överallt. SÅ lyxigt!

4
72

BETALT ANNONSSAMARBETE MED FoodSaver

Inte bara en food saver utan även en life saver !

HUR har vi kunnat leva utan de här produkterna?  FoodSaver,  är mer än en food saver, utan de borde heta LIFE Saver….haha!

Numera slänger vi mer mat än någonsin och varför är det så? Datum har gått ut, vi har glömt bort maten i kylskåpen, maten har förlorat sin fräschör, maten i stora förpackningar går inte åt osv. Generellt är vi dåliga på att ta hand om maten MEN nu med FoodSaver kan man vakuumförpacka maten så att den får längre hållbarhet, maten hålls fräschare, tar mindre plats i kyl, frys och skafferi. Den förlänger  hållbarheten på all slags mat och HUR bra är inte det? Med denna finurliga teknik så minskar vi alla vårt avfall.

För oss har det nästan blivit en life changer! 

Jag älskar den här mini foodsavern som inte tar någon plats och som används flitigt hos oss. Alla vill ta hand om maten, resterna eller portionspaketera snacks, grönsaker mm.

Och ni vet ju, den som spar hon har 🙂

Finns massor med smarta tillbehör till din vakuumförpackare beroende på vad du vill packa. Det finns påsar, rullar och lunchlådor i olika storlekar.

Bäst av allt? Zip-påsarna kan diskas och återanvändas. Smart va?!

Häng med på stories så ser nu HUR enkelt och smidigt det är!

Ps. På måndag drar de igång med black week och då är det upp till 50% rabatt på utvalda produkter!

0
35

Glitterkostym

Köpte det här blåa glittriga setet i Köpenhamn och bar det på tjejmiddagen i fredags. Matchade med svarta mules från Gucci.

Det är VÄLDIGT glittrigt vilket inte kommer fram på bilderna tyvärr. Kul att matcha blusen med svarta brallor och brallorna med en vit skjorta tex.

2
50