ANNONS
Integritet på Tailsweep

Hemma hos oss

/

Blev så inspirerad av Caroline i fredags, att sätta en tavla mellan fönstrena och jobba mer med belysning. Sagt och gjort vi spikade upp en tavla som fanns i rummet och flyttade lampan från från ett sidobord . Blev SÅ bra tycker vi alla i familjen, blev plötsligt ett helt annat rum.

(Skit i att gardinerna hänger lite olika…haha)

Var tvungen att fota den ljuvliga liljan som står i vardagsrummet- så vårigt och härligt! lycka!

Idag har jag spelat 90 min padel med mina vänner, ätit god lunch hemma med familjen, tvättat & städat och spelat 60 min tennis med Tom & Johan på Kungliga, och snart ska vi äta middag. Johan malde ner dovhjorten till färs och blandade i fläskfärs, men istället för biffar har vi gjort en ragu. Blir en härlig avslutning på helgen!

Ha en fin kväll!

0
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00