Hemma hos oss

Blev så inspirerad av Caroline i fredags, att sätta en tavla mellan fönstrena och jobba mer med belysning. Sagt och gjort vi spikade upp en tavla som fanns i rummet och flyttade lampan från från ett sidobord . Blev SÅ bra tycker vi alla i familjen, blev plötsligt ett helt annat rum.

(Skit i att gardinerna hänger lite olika…haha)

Var tvungen att fota den ljuvliga liljan som står i vardagsrummet- så vårigt och härligt! lycka!

Idag har jag spelat 90 min padel med mina vänner, ätit god lunch hemma med familjen, tvättat & städat och spelat 60 min tennis med Tom & Johan på Kungliga, och snart ska vi äta middag. Johan malde ner dovhjorten till färs och blandade i fläskfärs, men istället för biffar har vi gjort en ragu. Blir en härlig avslutning på helgen!

Ha en fin kväll!

0
60

Inspelning!

I fredags började jag morgonen hos William för en rolig intervju och inspelning om livet, entreprenörskap, mammarollen, mode & makeup och styrelsearbete!

Skratt blandat med allvar! Meddelar er när det är uppe och ni kan spana in det.

Just spelat padel, först imorse matchspel och nu med vänner. Så skoj!

Ikväll blir det fisktaco och Skagensnittar. Igår år vi löjromssnittar och Oxfilépasta. Känns underbart att vi ätit ut ur frysen och hållit oss till menyn – befriande att inte handla mat hela tiden och dessutom går mitt köpstopp fantastiskt bra. Inte en enda grej på en manad.

0
50

Vi rensar frysen, här är vad vi ska äta

Nu rensar vi frysen. Brukar säga att jag ska göra det men det blir aldrig så att jag löper hela linan ut och bara använder mig av det som finns i frysen. MEN nu jäklar. Ha ha 🙂

Det jag hittade i frysen och vilka rätter jag har lagat i veckan och vad jag ska laga är följade:

Måndag: Färdiga chicken nuggets med penne pasta

Tisdag: Tog en bit av Max dovhjort och lagade en viltgryta med ris

Onsdag: Lax toppat med teriyaki, ris, broccoli och edamamebönor

Torsdag: Kycklingtacos

Fredag: Oxfilepasta

Lördag: Fisktaco eller fisksoppa (hittade en stor påse med tärnade lax och torskbitar)

Söndag: Troligtvis någon bit av Max dovhjort, kanske mala ner och göra viltfärsbiffar.

0
66