ANNONS
Integritet på Tailsweep

Middagstips!

/

För ett tag sedan åt vi ut ur frysen och det är ju bästa känslan att inte hela tiden dra iväg och handla och ibland helt enkelt glömma bort saker både i frysen och i kylen. Sitter och planerar lite vad vi ska äta i allafall måndag, tisdag och onsdag och kanske kan det inspirerar någon 🙂

Ikväll blir det Kyckling thai röd curry och det är så busenkelt att laga. Steker kyckling i smör och har på citron, salt, vitpeppar och vitlökspulver. När det är färdigt häll i den här burken och blanda runt. Jag lägger även i broccoli och andra grönsaker som går hem för att den ska känns lite maffigare. Serverar med ris.

På tisdag blir det pasta, lutar åt carbonara då vi har bacon hemma som måste ätas upp.

På onsdag blir det lax i citronsås (hade mer lax i frysen), den är godast med ris och sallad till.

På torsdag, är jag borta så då kör barnen nog take away skulle jag tro eller lagar de någon krämig pasta. De är grymma på det nämligen.

Fredag, inte bestämt ännu och på lördag ska vi bort på middag och slutligen på söndag, blir det kalv.

6
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00