ANNONS
Integritet på Tailsweep

Inlägget innehåller annonslänkar

Vintervitt

/

Förra veckan var jag klädd i vitt och svart. Älskar vintervitt som ni vet och går allt mer sällan i klackar till vardags, så det blev mina gamla trotjänare från Gucci.

Byxorna är Mango, köpta på rea i Barcelona, skorna är Gucci, polotröjan är Uniqlo och rocken är MQ.

Idag blir det att sitta hemma med datorn, imorgon olika möten på stan för samarbeten samt träning på lunchen, på torsdag åker jag ner till Lund för möten och sedan över till Köpenhamn där modeveckan dragit igång. Hänger i Köpenhamn på fredag och åker upp på kvällen till Stockholm. Så lugn fredagkväll hemma, på lördag har vi match och sedan fira vänner med aktiviteter och middag och på söndag, vila se serier och avsluta med en seriematch med Johan. Känns som en bra vecka och önskar er detsamma!

KRAM

1
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00