Doft av sommar

Hela eller nästan hela vår trädgård är inbäddad i lila och vit syren. Doftar ljuvligt, det doftar sommar och sommaravslutning. Inte många veckor kvar och vi har ju en student i år (igen), Maximilian går ut tredje ring.

Plockar in så många buketter jag bara kan, hela huset doftar syren och nostalgi.

KRAM

0
61

Snaps från helgen

Hej på er, här kommer lite snapshots från helgen. Den har varit lugn och härlig, jobb blandat med mys med familjen, båtfärd, padel och middagar hemma.

Fredagen spenderade vi på landet, kom ut på eftermiddagen och lagade en tidig middag.

Njöt av solnedgången och körde årets första fiskekväll på bryggan. Det är sommarlov för mig.

Att hänga med Tom är det härligaste som finns.

En tidig morgon, då bar det av till Waxholm för att tanka båten och äta frukost. Vi hade nämligen en tidig padelmatch i vår serie och herremingud så jämt det var, vi vann med 7-6, men nästa vann de med 6-7 och sista set blev 3-3. Helt galet. De vi möter är ofta yngre och detta paret var runt 26 år tror jag, ha i åtanke att vi ärr 50 och 48 år…haha!

Frukost på båten.

Padelmatch, sedan gjorde Tom en god pasta på lunchen och efter det satt jag med två samarbeten som skulle redigeras, lägga på voiceover mm och skicka in idag söndag.

På kvällen var alla samlade och det blev röding i vitvinsås med pressad potatis – försvinnande gott! De stora barnen var ute på galej och vi kollade på film, där både jag och Johan somnade framför så bara Tom som höll sig vaken…haha

Imorse ville Sigge ut redan 06.15, så tog ut honom i trädgården och sedan blev det en tidig frulle framför dokumentären: Imperiet Bianca.

Snart en lättare lunch då jag har match igen kl 15 men då i Damserien och med Lollo.

Hoppas att ni har en fin söndag,

KRAM Sus

0
71