Inlägget innehåller annonslänkar

Detta inspireras jag av just nu!

Här kommer en liten tanke på hur jag är sugen att klä mig och vad jag inspireras av just nu!

Brunt, beiget, kamel, fudge, gräddvitt, vitt, elefantgrått, ljus och mörkgrått, gärna i kombination med varandra eller mer monokromt för en lyxigare look. Som accentfärger är jag (just nu) inne på turkost, lila, rosa och rött.

Materialmixar är ALLTID en bra ide och ger en cool karaktär till din outfit. Läder med stickat, siden med cashmere osv.

Byxor, jacka och tischa från Twist & Tango. Jackan finns i chokladbrunt nu och läderbyxorna är på REA!

I lördags matchade jag brunt med turkost och för någon vecka sedan körde jag denim med nougat.

Här kommer fina plagg som finns i butik just nu:

Chokladbruna kostymbyxor från Lindex, fint att matcha med en vit blus eller med en tunn polo i merinoull eller en lite oversized stickad tröja i rosa eller nougat. 

Också fin i gult och gult och rött är höstens färger.

En otroligt snygg kavaj i hundtandsmönster i färgsättningen grått och beige.

By Malina har mycket snyggt som alltid, den här Cleo blusen i färgen Cappuccino.  Eller deras nyhet Zoey blusen med puffärm i Greige. Stickad klänning i beige, magisk till bruna boots och beige kappa till.

Den här stickade tröja är ALLT och lite till. Kanske slå till och den blir min go to som mina urgamla Malene Birger, ni vet?! hahaha. Fint matchat med kostymbyxor i greige. Finns som kostym.

Hoppsan SÅ fin jacka i oversized pälsimitation.

Dessa grå ”läderbyxor” har jag slagit till på, nu på rea. Innan mitt köpstopp såklart….Finns även i en urfin greige nyans.

Dunjacka i beige, väldigt stilren och fin. Ljuvlig mörkbrun cashmere polotröja. Gråa kostymbyxor, snygga till sneakers och till klackar.

Man kan uppdatera sin garderob med en snygg och prisvärd väska, både COS och Arket har fina tycker jag.  Den här från Arket i cream är otrolig. Eller den här i mocka, wow, finns både i rosa (så fin) och i beige/brunt. Man kan både bära dem crossbody och i handen.

Ett av mina favoritmärken är Softgoat, jag ÄLSKAR alla deras plagg. Den här gräddvita polotröjan, mums! Eller den här i greige?! Kommer även i brunt såklart. En kabelstickad väska, hur fin?!

Kort skepparkavaj,  grå lite oversized kavaj  , kort kappa med skärp.  Elegant dressad kavaj i beige, snygg till jeans eller läderbyxor. Klassisk trenchcoat, är alltid rätt!

Hoppas att ni blev inspirerade! 

6
75

Outfit: brunt & turkost

Godmorgon på er! Imorse var jag uppe med tuppen då jag skulle in till stan och hjälpa min mamma med en grej. Dimma och dagg. Kanske är hösten på intåg nu efter den här förträffliga helgen?

I veckan är det lite olika möten och events, utvecklingssamtal i skolan, på kvällarna padel två ggr, på torsdag är det premiär av Moulin Rouge vilket ska bli skoj att se, på fredag ska jag ha tjejmiddag med mitt tjejgäng från Lund, på lördag ska jag spela padel, åka en sväng till landet och lite annat.

Husrenoveringen är i fullgång men lite osäkert om vi kan måla om huset nu när det börjar bli fuktiga kvällar och morgondagg. Nya fönsterna är på plats nu och nu måste de fixa invändigt runt dem och måla mm. Blir super när det är klart och dessa kommer hålla värmen i huset bättre än våra gamla enkel glas. Altanen och räcken kommer påbörjas den här veckan, vi rev allt och ska byta ut varenda bräda.

Ha en fin vecka!

2
55

Tjejlunch på Sturehof

I lördags mötte jag upp Sophie och Sara för lunch på Sturehof, det blev en riktig LUS (Lunch utan slut). God mat, försvinnande gott vin, och mycket garv!

I fem timmar satt vi och babblade, helt magiskt!

Åkte hem till Tom och åt middag, vi beställde take away för sedan skulle han iväg och hänga med polare. Stora killen. Mathilda var på fest och Johan i skärgården för fiske och sleepover. Jag och Sigge chillade i soffan och såg Maria Wern. En mysig dag.

2
40