Fredagsmys

Tar en paus från Piemonte bilder ju nu….haha, har några kvar som jag ändå vill visa.

Igår höll jag på att rensa och fixa bland alla mina olika servetter och servettringar för att sortera upp allt inför mina adventsdukningar mm Älskar ju tygservetter som ni vet och favoritställen är: H&M Home, Zara, Hemtex och Svenskt tenn.

Igår gjorde jag en höst/jul dukning när vi hade en liten familjemiddag.

Igår åt vi denna lilla kycklingrätt, ni hittar receptet här.

Serverade med klyftpotatis, och tomat och löksallad och ett kalltt glas vitt till.

Vaknade med huvudvärk vilket jag sällan har, nästan aldrig. Tung och seg. Nu en kopp kaffe. Padel nu på morgonen med vänner, sedan lunch med barnen på stan och en sväng till NK då de vill kolla på parfymer. En lugn middag hemma och imorgon åker Johan till Oxford för utbildningen en vecka.